Vi kender alle til mobning. Mange tror, at det mest er noget, der sker mellem børn, men virkeligheden er desværre, at det sker alle vegne.
Mobning kan være svært at tale om, da vores grænser er forskellige, og det er dermed også forskelligt, hvornår vi oplever noget som krænkende.
Det er ikke usædvanligt, at der går mange år, før mobbeofre får mod til at lukke op og tale om det, der sker eller skete.
Det er smertefuldt at være i, og det kan give dybe ar på sjælen at have været offer for mobning. Mange oplever, at de begynder at tro på det billede, mobberne tegner af dem, hvilket igen gør det sværere at bryde den onde cirkel.
Når man begynder at tro på mobberne, skammer man sig og tror fejlagtigt, at der er noget galt med en, selvom man er den, der er offer.
Udover det psykiske pres som mobning udgør, er der også hele tiden faren for udstilling, afsløring og latterliggørelse på de sociale medier. De fleste har deres telefon med kamera lige ved hånden og kan lægge billeder og videoer ud, og det kan spredes i løbet af ingen tid.
Har du være udsat for mobning, kan første skridt til at få talt om det, være sammen med en psykoterapeut. Du kan læse mere om mig på facebook eller her på min hjemmeside.
Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale. Jeg har tavshedspligt og går løbende i supervision. Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Mange hilsner
Christina